Samarbejdspartnere

Sommetider tænker 2 bedre end én

Kunden er altid min vigtigste samarbejdspartner. Men jeg har også en række andre partnere. Dem trækker jeg på, når opgaven griber om sig – eller rækker ud over mine kompetencer. Det betyder, at kunden altid er sikret en "total-entreprise", og da jeg ikke er bundet af nogle aftaler, kan jeg altid stille det stærkeste hold til den givne opgave.

http://profilfilm3.nord-ad.dk//wlssoenderjylland

http://profilfilm3.nord-ad.dk//wlssoenderjyllanduk

Strategiske samarbejdspartnere:

 

Esbees Headhunting

Esbees Headhunting og KulturDetektiven har indgået et strategisk samarbejde, hvor vi med en bred vifte af kompetencer kan tilbyde at løse opgaver lige fra at finde den bedst kvalificerede kandidat til implementeringen af samme. hvor målet er fastholdelse. I processen har vi fokus på interkulturelle aspekter, employer branding og optimering af organisationens kreative udviklingspotentiale. Vi har fokus på at eliminere kulturelle barrierer og således optimere det daglige samarbejde på tværs i organisationer. 

Vi sætter en ære i at bringe jeres organisation videre og at de bedste kræfter bliver sat i spil. Ved at arbejde 360˚ sikrer vi dig en ny medarbejder og integration af samme.

Søren Bøge Sørensen er professionel networker og leverer professionel Executive Headhunting med hjerte og hjerne, tilfører værdi til din proces og hjælper dig med at nå dine mål.

Det handler om en vinders DNA og folks unikke kvalifikationer. Ved at agere i din verden og virksomhedens strategi med objektivitet og engagement, kan han sikre dig et kvalificeret beslutningsgrundlag som basis for din fremtidige vækst.

Han har mere end 15 år hands-on erfaring i Executive Headhunting nationalt og internationalt.

Han har arbejdet 10 år i revision i Vejle og Horsens, før han blev ansvarlig for bogføring i bogbinderivirksomhed i Vejle ende som CFO i et datterselskab i Frankrig og CEO for moderselskabet i Vejle. Siden da headhunter i to selskaber i Vojens og Århus, før han starter i et stort internationalt headhunterfirma i 2001 som headhunter, så partner og senior partner. I 2010 stiftede han ESBEESCONSULTING.

Søren Bøge Sørensen er næstformand i Business Vejle, der sammen med Vejle Kommune, Erhvervenes Hus og City Vejle arbejder for bedre vilkår for Vejles erhvervsvirksomheder.

Specialiteter: Bestyrelsesudvikling, headhunting af direktion (CEO, CFO, COO, CSO, CIO, CTO, CLO), audiologi, salg, revision, regnskab, patentagenter, produktion, ASICs, Engineering, Project Management, plastsprøjtestøbning og - maskiner, SW og HW, Renewable Energy, Clean Tech og Defence & Security. International rekruttering.

Kontakt Søren Bøge Sørensen for yderligere drøftelse på mobil +45 2027 4666 eller e-mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Richard Lewis Communications

Jeg har tætte forbindelser til Ricard Lewis Communications, som er specialister i at hjælpe virksomheder og deres ansatte med at kommunikere på tværs af kulturer. Jeg er certificeret i CultureActive Profile Test.

 

Relocation Syd
Jeg er partner i Relocation Syd, der er en omfattende tilflytterservice til virksomheder. Med vore ydelser kan vi bl.a. sikre, at virksomhedens nye medarbejdere og deres familier falder godt til i Region Syddanmark, uanset hvor i verden, de kommer fra.

 

Code of Care
Jeg er medlem af og ambassadør for non-profit medlemsorganisationen Code of Care, der arbejder for, at det danske erhvervsliv tager vore menneskelige ressourcer mere seriøst – at der tænkes i mennesker før penge. Code of Care arrangerer en række aktiviteter for at inspirere, informere og øge innovationen indenfor social ansvarlighed.

  • map2